Pinkflowerfotad för några veckor sedan, oredigerad, och ganska stolt. Fortsätta kolla igenom bilderna och redigera dom från Manges landställe :)

Ny bästa vän som är en gräsklippare

Hänt ganska mycket dom här två dagarna. Igår var det att besöka skansen och grönan med klassen mellan 10-22. Så den dagen försvann. Idag var det skola, film på varje lektion förutom idrotten typ ;) ganska nice. Sen har jag tillbringat resten av dagen i solen och i poolen förutom vid nio. Då började jag att klippa gräset och gjorde det tills klockan var halv elva kanske ;) klippte gräset när det regnade till och med. Men nu ska jag sova. Imorgon händer det mycket saker också!!

Hemsk dagIdag var en fruktansvärd hemsk dag för några tjejer... Tänker inte gå in på det, så ni vet om det.
Men i alla fall, dagen började med att jag skulle ta moppen till skolan men icke sa nicke.. Den ville inte som jag ville. Försökte starta mopeden i 5 min men nej, den ville inte att jag skulle åka runnt med den idag. Den ville vara hemma och stå. Sen när jag gick till bussen så ville inte den komma. Den brukar i vanliga fall komma 8,10 tror jag, men nee... Den kom 8.30 istället.. Så vi kom lite försent till första lektion.. Sen har dagen inte varigt så speciellt jobbig förutom timmarna efter lunch. Hemskt var det och jag hoppas det ALDRIG kommer hända igen. Vi får se om jag betämmer mig för att skriva lite kortfattat om dagen men jag vet inte än..