London #1
Va i london för två år sedan och kollade igenom min hårddisk och hittade mappen London :) Flera bilder kommer att komma!

Mycke plugg, lite friiiitidSom sagt.. Jag har sjukt mycket plugg men hur lite ledighet som helst känns det som. Snart är jag klar med en svenska uppsats som ska in på onsdag, men jag har so'n och engelskan kvar.. Sen kan jag ta det lite lungt från pluggandet hoppas jag. Kommer vara sjukt stressigt men jag ska försöka klara det.. Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en skön dusch och förberedda mig inför klädsimmet vi har imorgon!! Hjälp eller vad? Jag kommer att döö!! Måste leta fram ett par långbyxor och en långtröja innan jag somnar... suck!!!
Gammal bild

Mitt i StockholmJaa, då sitter man i mitten av Stockholm på min fasters jobb! Super trevligt! Ska i alla fall tillbringa helgen här hos henne! Det kommer att bli lite bio, sitta och lyssna på musik från melodifestivalen och lite annat smått och gott!! Ska i alla fall önska er en trevlig helg ifall jag inte hör av mig mer till er så hoppas jag att ni har en bra helg!
Ska också gratta min pappa på födelsedagen! Hoppas tårtan är god och du får fin fina presenter av resten av familjen!