Mellandags rea

Shit, jag ska aldrig mer dra in till kista första dagen på mellandags rean. Eller jo, tidigt på morgonen runt 11 var det helt okej, men fram mot 2 tiden då vart det fult i hela köpcentrumet. Men det positiva med det hela är att jag fick med mig några kläder. Nu sitter vi barn och väntar på att pappa ska bli klar på sitt jobb. Han fick för sig att skotta på jobbet, så vi får sitta och vänta på att han ska bli klar. Sen blir det att åka hem och ja, fixa rummet tror jag..

Dan före doppardan

Imorgon är det julafton! Och jag kan säga att jag har tagit och återhämtat mig så jag är inte sjuk längre!en idag blir det att slå in alla klappar och bara ha det gött. Och idag blir det att göra klart ostkakan jag och pappa påbörjade igår. Så jag är super nyfiken på hur den ser och och hur det går till nu.
Men nu ska jag ner och äta frukost och sedan blir det att fixa inför julen imorgon!! :)

Sjuk nu innan jul..

Va roligt dåra.. Har tagit och blivit sjuk.. Men det som är bra är att jag bara har blivit förkyld och inte magsjuk. Det är jag glad för. Så nu ska jag ta och bli frisk innan måndag, för jag har inte lust att vara sjuk på julafton. Så jag sitter i soffan med en varm kofta och en halsduk lindad runt halsen. Näsan är täppt och jag sitter och suktar för ett varm kopp te. Men vi har ingen mjölk hemma så för mig blir det te när jag kommer hem till pappa. Nu ska jag slappa i soffan och sedan blir det att ta något gott från kylen.