Bara jag eller?

Bara jag som känner den känslan? Även om jag inte är duktig så blir jag ite gladare när jag dansar loss i mitt rum, bara jag och musiken! Det ÄR en härlig känsla! Så ni som inte känt den känslan än gör det! Dra på en av era bästa låtar och bara dansa! Dansa tills du inte orkar röra en tå mer.
Nu vet ni i alla fall vad jag gör när jag har super duper tråkigt hemma själv. 

Imorgon är det helg

Gud va skönt med helg! Ska bli så skönt med helg och sömn! Helgen startar med att besöka en färg affär för att köpa färg till vardagsrummet och kanske mitt rum. Sen slutar helgen med att pappa kommer hem! Idag hade vi i alla fall bara 2 lektioner, superskönt! Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske plugga lite matte. Pratade med en tvåa igår som går teknik och honsa att man ska inte hamna efter i matten och det håller jag på att göra, så det är bara att plugga på...

Inte bara skor..


Jag måste hitta nya vinterskor. Känns som att vintern kommer tidigt iår. Är jätte sugen på att köpa hem ett par Jeffrey Campbell eller ett par varma svarta boots. Vet inte än vad jag kommer att köpa hem men jag ska i alla fall köpa hem ett par Jeffrey Campbell OCH ett par svarta boots. Men när vet jag inte. Jag bara dreglar över dom här skorna! Men jag hoppas att ett par snart är mina!